ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ

Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου

ΥΛΙΚΑ ΔΟΜΗΣΗΣ RIGIPS-SAINT GOBAIN

Η Εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος για το Ν.Αχαίας της Rigips - Saint Gobain Hellas, εταιρία του γαλλικού ομίλου Saint-Gobain, παγκόσμιου ηγέτη στα δομικά και κατασκευαστικά υλικά και συστήματα. Σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις, παρέχοντας καινοτόμους σχεδιασμούς για κάθε κατασκευή και ειδικά για την κατοικία, με γνώμονα πάντα την βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Rigips 460x320

 Με ισχυρή παρουσία σήμερα σε πάνω από 60 χώρες, η Saint-Gobain απασχολεί περίπου 209.000 εργαζόμενους και υποβάλει προς επίσημη καταγραφή πάνω από 300 πατέντες ετησίως, αφιερώνοντας έτσι μεγάλο μέρος των πόρων της στην Έρευνα & Ανάπτυξη.

Στην Ελλάδα, μετά την πρόσφατη συγχώνευση της Rigips Hellas (Συστήματα Ξηρής Δόμησης) και της Saint-Gobain Σωληνουργεία (Συστήματα Ύδρευσης-Άρδευσης και Αποχέτευσης), έρχεται να προστεθεί στις δραστηριότητες της εταιρίας και μία νέα, αυτή της Weber, με τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης.

Συστήματα και Υλικά Ξηρής Δόμησης - RIGIPS Συστήματα και Υλικά Υδρευσης - Αρδευσης και Αποχέτευσης από Ελατό Χυτοσίδηρο - PAM Συστήματα και Υλικά Εξωτερικής Θερμομόνωσης - WEBER.

 H λειτουργία αυτών των δραστηριοτήτων κάτω πλέον από την ίδια «στέγη», αυτή του ομίλου Saint-Gobain, προσδίδει μεγαλύτερη δυναμική και δημιουργεί συνέργειες με θετικά αποτελέσματα τόσο για την ίδια την εταιρία όσο και για τους συνεργάτες της. H εταιρία Rigips Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στη Ελλάδα το 1997 ως ΒΡΒ Ελλάς (εταιρία του ομίλου BPB τότε) και διατηρεί εργοστάσιο παραγωγής γυψοσανίδων στο Αιτωλικό Μεσολογγίου.

Σε μας θα βρείτε όλα τα προιόντα του Ομίλου Saint Gobain και ειδικούς πάνω στην ξηρά δόμηση για να σας δώσουν λύσεις πάνω σε κάθε κατασκευστική ανάγκη σας. Περιληπτικα η γκάμα των προιόντων έχει ως εξής:

normal boards gyptone big line5 cd7 002    - Γυψοσανίδεςtiles gyptone sixto cd6 001

    - Τσιμεντοσανίδες

    - Υλικά αρμολόγισης & Φινιρίσματος

    - Μεταλλικά προφίλ

    - Εξαρτήματα

    - Μονωτικά υλικά

    - Εργαλεία

..και φυσικά λόγω της αποκλειστικής μας αντιπροσωπείας Rigips, Saint-Gobain σε μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα επώνυμα προιόντα.

 

 

 

 

Όλα τα υλικά που θα βρείτε σε μας, είτε αφορούν το ξύλο είτε τα προιόντα ξηράς δόμησης είναι εναρμονισμένα με τις απαραίτητες προδιαγραφές όσων αφορά τη δόμηση, μιας και πιστεύουμε πως στη νέα εποχή που διανύουμε, η υπευθυνότητα απένταντι στον τελικό καταναλωτή και το περιβάλλον θα πρέπει να αποτελεί αρχή κάθε εταιρείας.

Επίσης στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της αγοράς διοργανώνουμε τακτικά ανοιχτα και δωρεάν σεμινάρια με εκπροσώπους της Saint Gobain - Rigips για νέα υλικά και τεχνικές δόμησης, με κύριο άξονα την ενεργειακή εξοικονόμιση και το "πράσινο" σπίτι. Εαν έχετε κάποια ιδέα και ψάχνετε κατασκευαστικές λύσεις, με χαρά θα σας ενημερώσουμε με τη βοήθεια των ειδικών, μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρείες δόμησης στον κόσμο προσφεροντάς σας ταυτόχρονα τιμές εναρμονισμένες με το παρόν οικονομικό κλίμα.produkte-rigips 0